Om sitet

Med Den Etiske Udfordring ønsker Det Etiske Råd at sætte et anderledes virtuelt fokus på de muligheder og etiske dilemmaer, der følger i kølvandet på forskernes viden om nye bio- og genteknologier.

Den Etiske Udfordring er en ud af flere forskellige hjemmesider fra Det Etiske Råd. Denne side adskiller sig imidlertid fra fx Rådets Homo Artefakt og Etik og Livets Byggeklodser ved direkte at konfrontere dig som bruger med udfordrende, aktuelle og vedkommende dilemmaer - etiske dilemmaer, der kalder på lysten til at tage stilling og muligheden for at få testet værdier i omgangskredsen.

Med denne anderledes platform ønsker Det Etiske Råd i det kommende års tid at fremme samfundsdebatten af aktuelle etiske dilemmaer inden for bioteknologi- og sundhedsområdet. Dilemmaerne vil derfor blive udskiftet undervejs.

God fornøjelse!

Det Etiske Råd

Det Etiske Råd er et uafhængigt råd, der rådgiver politikerne og skaber offentlig debat om etiske spørgsmål i forbindelse med nye bioteknologier, der berører mennesker, natur, miljø og fødevarer.

Rådet består af 17 medlemmer, som er udpeget af en række ministerier og Folketingets Udvalg vedrørende Det Etiske Råd.

Besøg www.etiskraad.dk, og bliv klogere!

Kontakt
Ravnsborggade 2-4
2200 København N
Danmark

www.etiskraad.dk
Email: info@etiskraad.dk
Telefon: (+45) 35 37 58 33
Fax: (+45) 35 37 57 55


Experimentarium

Experimentarium er et science center, der formidler natur og teknik til især børn og unge i hele landet. Experimentariums interaktive udstilling i Hellerup har årligt ca. 350.000 gæster, og er årligt i dialog med yderligere 80.000 gennem kurser og konferencer, udgiver netbaserede og trykte læremidler, har to kørende naturvidenskabsbusser, afholder værksteder og shows på skoler, virksomheder og til festivaler. Experimentarium er en almennyttig, selvejende fond, stiftet i 1986.

Kontakt
Tuborg Havnevej 7
2900 Hellerup
Danmark


www.experimentarium.dk
Email: info@experimentarium.dk
Telefon: (+45) 39 27 33 95
Fax: (+45) 39 27 33 95Den Etiske Udfordring er udviklet af Kongo Interactive og Digital Out i samarbejde med Det Etiske Råd og Experimentarium.
Udviklet med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler og Tuborgfondet.